当前位置:首页 >课程 >英语听力技巧与应用

1、Paraphrasing is a process of rewriting the original sentences in your own words. It is simply a process of copying the originals.( )

A、错
B、对

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

2、In our note-taking, □ can stand for “country”.( )

A、错
B、对

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

3、( )are effective note-taking skills.

A、Paraphrasing.
B、Using Abbreviations.
C、Writing every word we hear.
D、Using symbols.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

4、What kind of symbols can be used in our note-taking? ( )

A、Punctuation marks.
B、Chemical symbols.
C、Arrows symbols and line symbols.
D、Mathematical symbols.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

5、In our note-taking, “yr” stands for “year”. Here abbreviations are used in note-taking.( )

A、错
B、对

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

6、Listen to the following passage and answer Questions 6-10. When is Apple aiming to debut an electric car? ( )

A、 In 2020.
B、 In 2021.
C、 In 2022.
D、 In 2019.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

7、How long is the replacement cycle for an iPhone? ( )

A、3 years.
B、4 years.
C、1 year.
D、2 years.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

8、How much money has Apple stored up for the auto project? ( )

A、$400 billion.
B、$200 billion.
C、$300 billion.
D、$100 billion.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

9、Which statement is NOT true according to the passage? ( )

A、The replacement cycle for a car is longer than mobile phones.
B、The risks associated with connected cars are more serious than those with mobile phones.
C、Cars are more heavily regulated than mobile phones.
D、The profit margin of car busin

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

10、Does the competition with Google partly drive Apple to enter the auto industry? ( )

A、Yes.
B、Not given
C、Not clear.
D、No.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

11、Listen to the following passage and answer Questions 11-12. Which statement is NOT true according to the passage? ( )

A、 Everything we run into has an impact on our brain.
B、 Research on sample of adolescents found that there is small and negative association between technology use and well being.
C、 We can research our brain with the help of technology.
D、

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

12、According to the passage, is longitudinal study of great importance to the study on our brain and technology use? ( )

A、
D、 Not clear.
B、
C、 Not given
C、
B、 No.
D、A、 Yes.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

13、Listen to the following passage and answer Questions 13-15. Which statement is NOT true according to the passage? ( )

A、 The information of sound could inform city agencies where they should cut the noise most.
B、 Only professionals can participate in the “SONYC” project.
C、 Noise is one of the biggest civic complaints of the residents of New York city.
D、

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

14、Which of the following statement is NOT one of the goals of “Sounds of New York City” (or “SONYC”)? ( )

A、It is proposed to develop the science of machine listening.
B、It is proposed to monitor the noise pollution in urban areas.
C、It is proposed to develop citizen science.
D、It is proposed to relieve the noise pollution in urban areas.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案

15、Which one is NOT involved in SONYC project? ( )

A、Machine learning.
B、Ubiquitous learning.
C、Human volunteers.
D、A network of sensors.

参考答案:请扫码使用小程序查看答案